6.12.2012

B.T.K. Killer (2005)




Bind. Torture. Kill. "Sido. Kiduta. Tapa". oli yhden aikamme väkivaltaisimman sarjamurhaajana, Dennis Raderin allekirjoitus murhalle. Hän oli pidetty naapuri, rakastava aviomies, huomioiva isä ja kuolemaa rakastava murhaaja - täydellinen pysykopaatti.

Tuli katsottua toinen elokuva kyseiseltä Serial Killer kokoelmalta, joka ikävä kyllä oli täysi hukkaostos.. Ajattelin ettei tämä voisi olla huonompi elokuva kuin ensimmäinen jonka katsoin, mutta kuinka ollakkaan metsään meni. Elokuva oli täyttä ******! Koko elokuvan sain jatkuvasti katsella välähdyksiä teurastettavista lehmistä ja sioista, takakannessakin lukee "Sisältää kohtauksia aidoista teurastamoista. Kylmät väreet tuntuvat selässä". Olisi oikein mielenkiintoista saada tietää miten teurastamot liittyivät herran elämään. Murhien välillä oli jatkuvaa toistoa, samanlaiset rukoushetket ja lorujen kirjoitukset toistuvat kaiken aikaa, ja uhrien kasvoille sotkettiin milloin matoja, milloin jauhelihaa, mutta muuten aina sama kaava. Leffassa ärsytti myös päähenkilö, joka hoki jatkuvasti samoja asioita läpi, vaikka tietysti hulluhan hän oli. Hyviä näyttelijöitä tästä ei myöskään löytynyt, mutta ymmärtäähän sen, kyseessä on Ulli Lommelin elokuva. Jos unilääkettä kaipaatte niin tässä on sellaista, muussa tapauksessa kiertäkää kaukaa!

B.T.K. Killer (2005)
Tyylilaji: Trilleri, Kauhu
Kesto: 1h 22min
Ohjaus: Ulli Lommel
Käsikirjoitus: Ulli Lommel
Pääosissa: Gerard Griesbaum, Eric B. Gerleman, Victoria Ullman, Shyla Fernandes

0,5/5

2 kommenttia:

  1. Onko tuo siitä boksista jossa kaikki leffat ovat Ulli Lommelin ohjaamia? Yhdenkin läpikatsominen on silkkaa tuskaa, saati sitten useamman.
    Ja jos oikein haluat kärsiä, niin etsi käsiisi miehen Tyttö Kellarissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitähän se, äärimmäisen puuduttavia elokuvia jokainen! Täytyy laittaa korvan taakse tuo, jos joskus ottaisi riskin! :D

      Poista