23.2.2013

Freddy vs. Jason (2003)




Kaksi kovaa murhamiestä Freddy Krueger ja Jason Voorhees ovat vastakkain, vaan kumpi voittaa? Molempien elokuvasarjojen fanit saivat viihdettä vielä yhden osan verran, eikä aivan turhaan, Freddy vs. Jason on nimittäin oikein onnistunut Slasher-leffa.
Freddy on helvetissä eikä onnistu palaamaan Elm Streetille nuorison kiusaksi, koska hän on vaipunut jo unholaan. Niimpä veitsisankari hommaa toisen murhaajan, Camp Crystal Laken Jason Voorheesin välikädekseen päästäkseen jälleen verenmakuun. Jasonille jää vaihde päälle eikä Freddy katso tätä hyvällä.
Painajainen Elm Streetillä sarja ei ollut omaan makuuni kovinkaan hyvä, joten tästä pääsi nauttimaan ilman sen suurempia odotuksia. Verta vuodatetaan runsaasti ja päitä putoilee macheten viuhuessa. Freddyn ulkomuoto on saatu jälleen takaisin alkuperäiseen, pisteet siitä. En mainitse halaistua sanaa muista näyttelijöistä, kyllä te nimittäin tiedätte, teinit on teinejä ja elokuvissa teinikännijuhlat ovat vakiokamaa. Vanhemman sukupolven slasherfanit eivät varmasti pidä tätä minään, mutta kyllä tämä nuoremmille kelpaa katseltavaksi vaikkei elokuva mitään sen suurempaa tarjoakaan.

Freddy vs. Jason (2003)
Tyylilaji: Kauhu, Toiminta
Kesto: 1h 33min
Ohjaus: Ronny Yu
Käsikirjoitus: Damian Shannon, Mark Swift
Pääosissa: Robert Englund, Ken Kirzinger, Jason Ritter, Kelly Rowland

3-/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti