8.3.2013

Dragon Hunter (2009)




Darius ja Kendrick ovat jääneet orvoiksi, kun julmat örkin surmasivat heidän vanhempansa. Vanhempi veli Darius on kasvattanut nuoremman Kendrickin suojassa pahalta maailmalta, kunnes heidän kotikyläänsä hyökätään. Alkaa matka kohti Ocardin linnoitusta, jossa koulutetaan legendaarisia lohikäärmeenmetsästäjiä. Veljesten mukaan lyöttäytyy joukko muitakin matkalaisia ja yhdessä he taistelevat tiensä läpi vaarojen saavuttaakseen suojan ja paljastaakseen suuren salaisuuden.
Ja taas tuli katsottua elokuva, josta ei tahdo löytää mitään hyvää sanottavaa. Dragon Hunter vaikutti juonen perusteella edes jollaintapaa mielenkiintoiselta, eikä hintakaan hirvittänyt joten pakkohan se oli katsastaa. Ihan ensiksi täytyy haukkua Futurefilmin julkaisua kuvanlaadun, olemattomien ekstrojen ja surkeiden tekstitysten vuoksi. Toiseksi voisin haukkua kameratyöskentelyä, taistelutilanteissa kuva heiluu kuin riivattu eikä tilanteista tahdo saada minkään valtakunnan tolkkua. Uskomattoman tökerösti tehtyä lohikäärmettä nähdään ennen loppukohtausta huimat kolme kertaa, joissa se tosin esiintyy vain silmänräpäyksen ajan.
Tarina kulkee hyvin laiskasti eteenpäin, jonkinasteista ihmissuhde kuviotakin on yritetty vääntää mukaan. Osasta elokuvan henkilöistä on saatu niin koomisia, etteivät ne kaikessa naurettavuudessaan enää jaksa edes naurattaa!
Taru Sormusten Herrasta-elokuvien henki on vahvasti mukana tässä tekeleessä, suurin osa Dragon Hunterin ideoista vaikuttaakin suoraa niistä kopioiduilta joka tietysti on suuuuuuuri miinus. Yhteenvetona elokuvasta riittää käsky olla katsomatta sitä!

Dragon Hunter (2009)
Tyylilaji: Toiminta, Fantasia
Kesto: 1h 37min
Ohjaus: Stephen Shimek
Käsikirjoitus: Stephen Shimek
Pääosissa: Erik Denton, Maclain Nelson, Kelly Stables

1/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti