28.9.2013

Trucks (1997)



Lunar on pieni kaupunki, jonne ihmiset saapuvat UFO-havaintojen innostamana. Turistien innostuneisuus vaihtuu kuitenkin kauhuun, kun paikallisen autojen hautausmaan "asukit" heräävät henkiin. Ihmiset aloittavat taiston kuoleman rekkoja vastaan, jotka ovat päättäneet tappaa kaiken elävän.
Kyseessä on ilmeisesti aiemmin arvostelemani Maximum Overdriven remake? En ole ikinä Kingin novellia lukenut eli en tiedä miten perusteellisesti se pysyy pelkissä rekoissa, toisin kuin Maximum Overdrive jossa sekosivat kaikki mahdolliset koneet. Monipuolisempaahan se tässäkin toki olisi ollut, nyt katseltiin lähes koko elokuvan ajan ympäriinsä pyöriviä rekkoja, jossa ei muuten ollut mitään pelottavaa. Pieni, ilmeisesti betoniporsaan painoinen radio-ohjattava vekotin sentään piristi hieman, vaikka olikin masentavan epäaito! Ei mikään erikoinen elokuva joka kalpenee kyllä Stephenin ohjaukselle mennentullen.

Trucks - Kuoleman rekat (1997)
Tyylilaji: Trilleri, Kauhu
Kesto: 1h 35min
Ohjaus: Chris Thomson
Käsikirjoitus: Stephen King, Brian Taggert
Pääosissa: Timothy Busfield, Brendan Fletcher, Aidan Devine, Brenda Bakke

1½/5

1 kommentti:

  1. Oivoi... Tämä on kyllä melkoista kuraa... Maximum Overdrivessa homma toimi, tässä ei, niin yksinkertaista se vaan on.

    VastaaPoista