3.11.2013

Trick 'r Treat (2008)



Trick 'r Treat tarjoaa neljä toisiinsa nivoutuvaa tarinaa halloween-yöstä: lukion rehtori tekee kuutamokeikkaa julmana sarjamurhaajana; nuoren neitsyen sulhon etsintä kokee karmean käänteen; teiniporukka tekee julman pilan, jolla on katastrofaaliset seuraukset; ja kärttyisä vanha ukko taistelee ilkikurisen keppostelijademonin kanssa.
Kunnon halloweenistä ei täällä kotisuomessa päästä nauttimaan joten siihen tunnelmaan pitää virittäytyä ihan näin kotisohvan ääressä. Jostain syystä odotukset elokuvan suhteen olivat suht korkealla mutta se ei nyt tälläkertaa oikein vastannut niitä. Juoni oli jokseenkin sekava ja vasta lopussa tapahtumat alkoivat punoutua yhteen sillä tavalla jolla sen odotinkin menevän. Oikeastaan juurikin tuo lopun kärttyisän ukkelin matsaus säkkipääkaverin kanssa oli viihdyttävin tapaus koko elokuvan aikana. Täytyy silti muistaa että kyseessä on kauhukomedia joten ihan täysjärkistä menoa ei pitäisikään olla odotettavissa. Halloweenin tunnelma on kyllä läsnä vahvasti kokoajan mutta silti täytyi katsoa elokuva kahdessa osassa nukahdettuani ensimmäisellä yrittämällä.

Trick 'r Treat (2008)
Tyylilaji: Kauhu, Trilleri, Komedia
Kesto: 1h 18min
Ohjaus: Michael Dougherty
Käsikirjoitus: Michael Dougherty
Pääosissa: Brian Cox, Dylan Baker, Moneca Delain, Tahmoh Penikett, Rochelle Aytes, Quinn Lord, Leslie Bibb, Lauren Lee Smith, Britt McKillip, Anna Paquin

2/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti