20.8.2014

Sand Sharks (2011)



Idyllisellä White Sandsin saarella on tarkoitus järjestää vuosisadan rantabileet (bileet olivat todellisuudessa kourallinen sekopäitä heilumassa pienenpienen lavan edessä), mutta joukko kutsumattomia vieraita alkaa terrorisoida lähiympäristöä. Paikalle kutsutaan haiasiantuntija Sandy Powers, jonka tehtävänä on löytää esihistoriallinen merihirviö, ennen kuin paikalle saapuva bileväki päätyy sen ateriaksi. Ja tällä kertaa heidän ei tarvitse edes astua veteen...
The Asylum on elokuvayhtiö jonka tuotoksiin jokaisen edes hieman kajahtaneen leffafriikin täytyy tutustua! Porukka vääntää vuosittain tolkuttoman määrän toinen toistaan älyttömämpiä kikkareita jotka saavat ihmiset kuolaamaan ilosta. Miksi näin? Ehkä juuri sen vuoksi että he käyttävät aiheinaan mitä mielikuvituksellisimpia hirviöitä, silikonilla pumpattuja tyttösiä ja kaikkea sellaista mikä olisi äärimmäisen siistiä jos se vain olisi totta. Juoni on aina pelkkää kuraa, erikoistehosteet juontakin kehnommat ja näyttelijät napattu mistä vain ikinä on löydetty.
Arvostelemani elokuvan aiheena olevat hiekassa uiskentelevat esihistorialliset hait saavat varmasti jokaisen b-luokan leffojen ystävän silmät kiilumaan kuin pikkupojalla kaupan lehtihyllyjen yläriviä kuikuillessaan. Jos Sand Sharksia katsoo tosissaan, odottaen jotakin Tappajahain kaltaista kokemusta, pettyy varmasti. Jos taas tahtoo viihdyttää hetken itseään äärimmäisen roskan parissa, nauttii varmasti. Kaikki osa-alueet elokuvasta ovat silkkaa ******, erikoistehosteet varsinkin. Ristiriitaista onkin että juuri näissä kaikissa heikkouksissa piilee elokuvan hyvät puolet. Jos et ole nirso laadun suhteen ja olet valmis tuhlaamaan reilun tunnin elämästäsi, Sand Sharks on sinua varten.

Sand Sharks (2011)
Tyylilaji: Kauhu, Komedia
Kesto: 1h 26min
Ohjaus: Mark Atkins
Käsikirjoitus: Cameron Larson
Pääosissa: Brooke Hogan, Corin Nemec, Eric Scott Woods, Gina Holden, Vanessa Lee Evigan

Arvosanaa miettiessäni aivoni kävivät kolmatta maailmansotaa pääni sisällä joten julistin tulitauon ja päätin antaa asian olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti